2012-03-26 07:53:01• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Rák - A harag rossz tanácsadó

Napi horoszkóp április 6-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A héten annyi lesz a teendője, hogy a családjával jóformán csak levelezhet. Ne keseredjen el azért, ennek is vége lesz egyszer. Ha a kedvese nagyon háborogna, hűtse őt le kedveskedésével. Vagy fűtse, ha bírja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Itt az idő, hogy anyagi téren végre gatyába rázódjon. Eddig is már sokat tett ezért a szerzés terén, de az elosztáson még volna mit változtatnia. Legyen kicsit szigorúbb. Azzal nem tehet másnak se jót, ha magának árt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egy utazásról hazatérve sok minden átértelmeződik önben. Másként látja az itthoni viszonyokat, az életet, az eddigi tetteit. Talán minden csak azért történt, hogy most változtasson. Nem volt elvesztegetett idő, de már lépnie kell.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A harag rossz tanácsadó: ne vádolja tovább azt, akivel valaha nagy konfliktusa volt. Különösen, ha sikerült megnyugtatóan rendezni a dolgokat. Ha még van függőben ügyük, akkor se kezdje a múlt felhánytorgatásával. Koncentráljon a jelenre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Lehet, hogy a mai napon gyengébbnek, betegebbnek érzi magát. Nem elkerülhetetlen azonban a gyógyszerfogyasztás. Nem ártana konzultálnia egy természetgyógyásszal, vagy alternatív megoldást kérni akár az orvosától is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Mostanában átélheti, hogy megváltozik lassan a világszemlélete. Valahogy sokkal jobban tudja élvezni az élet adta lehetőségeket, a pillanat örömeit. Ebben nagy segítségére lehet egy állat, vagy egy gyermek is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


Kissé már kezdi nyomasztani a reménytelen robot. Ne bízza a véletlenre: idén szervezze meg jobban a nyaralását. Valóban nagy szüksége van a kikapcsolódásra. Tegye meg már most a szükséges lépéseket, hogy minden jól sikerüljön.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió Skorpió X. 23. - XI. 21.

Munkás napok várnak önre, de nem kell félnie, mert valóban nagyon élvezni fogja. Olyan munkát bíznak önre ugyanis, amiben kedvét lelheti. Semmi sem akadályozza meg a szárnyalását. Ragadjon magával másokat is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kicsit már elege van a bezártságból és a teendőkből, amivel folyvást elhalmozzák. Töltsön minél több időt a szabadban, mert ön igazán az a fajta, aki a természetet, a tágasságot kedveli. Ne várja meg, míg belebetegszik a munkába.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Kerülje a vitákat az olyanokkal, akik felől száz százalékosan tudja, hogy lehetetlen meggyőzni őket. Különösen a politikai tusakodástól óvnám. Hacsak nem ez a munkája. Utóbbi esetben úgyis fel van szerelve a megfelelő pléhpofával.

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A sport roppant egészséges, és kétségtelen, hogy önnek is szüksége volna a több testmozgásra. Azonban nem kellene hirtelen, és bemelegítés nélkül belevágnia. Ha már régóta tesped, akkor ügyeljen a fokozatosságra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Felesleges már előre a falra festenie az ördögöt. S éppígy, felesleges örökös bizalmatlanságával rémítenie a kedvesét. Vagy legalább azt az elképzelését támogassa, ami önnek is szimpatikus. Ha mellé áll, ő is kitartóbb lesz.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: